Kennis door ervaring

 

Danny Hagenaar

Er zit veel kennis in Delta Horeca. Danny Hagenaar, de eigenaar van Delta Horeca heeft al heel zijn leven ervaring opgedaan met horecabenodigdheden.

Begonnen als afwashulp , bediende, kok en manager heeft Danny alles geleerd over het restaurantwezen. Danny merkte dat veel horeca-eigenaren zonder blikken of blozen, hun goed werkende oude horeca-apparatuur weggooiden.

Als echte ondernemer bood hij aan om de spullen over te nemen en op te slaan. Het apparatuur liet hij zo goed als nieuw opknappen en verkocht hij door aan zijn brede netwerk in de horecasector. Dankzij zijn enorme netwerk en kennis, werd Danny al snel een grote speler in de verkoop van horeca apparatuur.

Neem contact op met Danny!

 

Passie in het bedrijf

Zo was Delta Horeca geboren. Danny’s expertise, ervaring en passie is door de gehele organisatie van Delta Horeca voelbaar. Het bedrijf loopt op zijn passie voor:

• Horeca-apparatuur en andere horecabenodigdheden

• Trends in de horecasector

• Ondernemen

• Persoonlijk advies en goede service

Al meer dan 10 jaar is Delta Horeca de nummer 1 horeca groothandel in persoonlijk advies en beste service! Bekijk nu onze scherp geprijsde horecaproducten in onze webshop.