Koken zonder panne

Tijd is geld
Tijdsdruk. Iedere horecamedewerker heeft ermee te maken. Gaat een belangrijk stuk horeca apparatuur ineens kapot? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Door onze ervaring in de horecasector, begrijpen wij dit als geen ander. Daarom beschikken wij over een 24-uurs service voor alle horeca apparatuur en andere horeca benodigdheden.

Kom nu in contact met één van onze service medewerkers

Met onze 24-uurs service zorgen we ervoor dat wij dag en nacht voor u beschikbaar zijn. Wij proberen zo snel mogelijk uw probleem op te lossen. Als de reparatie te lang duurt, zorgen wij voor vervangende horeca benodigdheden. Ook met ons expert-advies over onderhoud, helpen wij u ‘koken zonder panne’.

Uw keuken, onze zorg
Wanneer u nieuw horeca-apparatuur bij ons aanschaft, heeft u altijd recht op een jaar garantie en onze 24-uurs service. Toch is het belangrijk dat uw horeca-apparatuur en andere horeca benodigdheden zo goed mogelijk onderhouden blijven. Daarom brengen we u altijd op de hoogte wanneer uw producten aan onderhoud toe zijn en wanneer u welke onderhoudsproducten nodig heeft. Uw keuken is onze zorg.

Kijk in onze webshop voor onze deals op onderhoudsproducten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *