Professionele keukens, persoonlijk contact

 

Gewoon persoonlijk

U wilt graag weten met welke groothandel in horeca apparatuur u te maken heeft. Gelukkig! Wij willen ook altijd weten met wie we te maken hebben! Sommige horeca keuken groothandels zijn ineens niet meer telefonisch bereikbaar als ze een webshop hebben. Wij begrijpen dat niet. Delta Horeca is gewoon altijd persoonlijk voor u bereikbaar, zonder keuzemenu.

Neem nu contact met ons op

 

Kom een keer gezellig langs!

Het aangaan van een persoonlijke relatie met u vinden wij het belangrijkste wat er is. U kunt dan ook altijd gezellig langskomen op onze locatie. Onze klanten zijn onze vrienden. En voor vrienden staan wij altijd klaar en zijn wij een goede gastheer. Wij bieden onze klanten een lunch aan met verse vis uit de Stellendamse haven. Kom in contact met ons en lunch heerlijk met ons mee! Omdat wij onze klanten kennen, leveren wij het beste maatwerk.

 

Maatwerk

Keukens, horeca keukenapparatuur en andere horecabenodigdheden horen waarde toe te voegen aan een organisatie. Uw keuken kan uw organisatie pas beter maken als het ingericht is naar uw specificaties. Wij denken aan uw toekomst, zodat u veel geld en zorgen bespaard blijven. Wij denken aan:

• Uw corebusiness;

• Uw budget;

• Uw doelgroep;

• Uw doelstelling;

• Uw logistieke traject;

• Uw locatie en ruimte;

• De duurzaamheid die u wenst;

En er zal nog veel meer besproken worden tijdens onze intensieve intake.

Boek nu een kosteloze intake!

 

Intensieve intake

Om te bekijken welke keuken en horeca-apparatuur voor uw bedrijf geschikt is, houden wij een kosteloze, intensieve intake. Wij begrijpen dat het aanschaffen van een keuken iets bijzonders is. Daarom begeleiden wij u persoonlijk door het gehele traject.

 

Het traject

Na een kennismakingsgesprek maken we een eerste ontwerp van uw ideale keuken. We kijken dan naar het logistieke traject en het optimale gebruik van uw ruimte. Waar kan het spoelgedeelte, het warme en koude gedeelte het beste komen? Wij leveren maatwerk. Na uw goedkeuring, maken we de definitieve tekening en maken we een offerte op maat voor u. Dan begint het: de realisatie van de keuken die uw organisatie NOG beter maakt!

Vraag direct een gratis persoonlijke intake aan

 

Realisatie

Wij plaatsen uw keuken vakkundig en zorgen ervoor dat uw keuken als één geheel wordt afgewerkt. Dankzij onze jarenlange ervaring, specialiseren wij ons in maatwerk. Ons specialisme vloeit voort uit onze rijke achtergrond in de horeca apparatuur.

Lees meer over onze achtergrond

Of neem contact met ons op