HomeWebshopAanbiedingenACTIE | Electrolux doorschuif afwasmachine 400V EHT8-G | Gratis bezorging

Doorschuif afwasmachine met afvoer- & zeeppomp 400V

Categorie: Aanbiedingen

Electrolux doorschuiver afwasmachine model EHT8G met afvoer- & zeeppomp

Merk: Electrolux professional 

Artikelnummer: 505103 

Elektrisch vermogen: 9,9 kW / 400V / 50 Hz 

Afmeting machine BxDxH: 746 x 755 x 1549 mm 

Korfmaat: 500 x 500 mm 

 

Enkelwandige doorschuif afwasmachine voor korven van 500x500 mm, met elektronische besturing en 3 wasprogramma's van 45 - 84 en 150 seconde. 

De Electrolux doorschuifmachine wast op een temperatuur van 55 - 65 graden en spoelt na op 84 graden. De naspoeltemperatuur wordt gegarandeerd door toepassing van een atmosferische boiler. De machine is geschikt voor aansluiting op warm water tot 65 graden. Bij aansluiting op koud water wordt zowel de opwarmtijd als de wascyclus verlengd, zodat de capaciteit verminderd. 

In- en uitwendige beplating, boiler, wastank, was- en naspoelarmen, tankzeef zijn vervaardigd van roestvrijstaal AISI304, de uitwendige achterwand is van gespoten gegalvaniseerd staal. Gebalanceerde kap, met ruime beugelgreep en switch voor automatische afslag van de waspomp. Het bedieningspaneel is voorzien van tiptoetsen voor aan/uit keuze, programmakeuze, afvoer en zelfreiniging programma, digitaal display voor de was- en naspoeltemperaturen en voor de storing signalering. 

De roterende roestvrijstalen was- en naspoelarmen zijn eenvoudig uitneembaar. De bovenste wasarm is schuin geplaatst waardoor aan het eind van het programma afdruipen op het serviesgoed vermeden wordt. Eenvoudig uitneembare korf geleider rek, aanpasbaar aan hoek- of lijnopstelling van de machine. 

De waspomp van 0,8 kW met soft start ter voorkoming van glasbreuk. Gladde afwasruimte, de stijgpijp voor de bovenste wasarm is uit het zich in de dubbelwandige achterwand geplaatst. De 12 liter atmosferische boiler van 9 kW in combinatie met de naspoelpomp maakt het naspoelproces onafhankelijk van de toegevoerde waterdruk. Naspoeling van slechts 2 liter per korf.

De machine heeft een zeep- en naspoelmiddelpomp met afvoerslagen voor de aansluiting van onze Delta Horeca reinigingsmiddelen. 

Zelflegende waspomp en boiler, zodat er geen restwater achterblijft nadat de doorschuiver afmwasachine uit gezet is. De afvoerpomp maakt een afvoer mogelijk die niet direct onder de machien geplaatst is. 

Geleverd inclusief 1 gele bordenkorf en 1 gele bestekbeker. 

 

Heeft u vragen of wenst u verder advies over deze machine? 

Bezoek ons persoonlijk aan De Pinnepot 25 in Oostvoorne. 

Bellen kan ook naar 0181- 44 25 99 of stuur een mail naar verkoop@deltahoreca.nl

 

Bestel nu de Electrolux doorschuifmachine 505103 EHT8G via onderstaande knop. 

Prijs excl. BTW

€5.159,00 €3.649,00

Wij zijn te bereiken via Whatsapp op +31 (0)6 - 54 99 48 76