HomeDienstenOnderhoud
Diensten

Onderhoud

Wanneer u nieuwe apparatuur bij ons koopt heeft u automatisch recht op een jaar garantie. Mochten er dus problemen ontstaan zullen we u altijd binnen afzienbare tijd de juiste oplossing kunnen bieden.

Tijdelijk onderhoudscontract in verband met sluiting Horeca Nederland

Het zijn ongelofelijk moeilijke tijden voor de horeca. Wij als Delta Horeca willen daarom alle horecaondernemers veel sterkte toe wensen en de horecaondernemingen helpen. In deze onzekere tijden willen wij u, als horecaondermer, graag tegemoetkomen. Wij doen u daarom een tijdelijk aanbod met betrekking tot service aan uw keuken, zodat wanneer de bedrijfsvoering weer teruggaat naar normaal, u niet voor nog meer tegenslagen komt te staan.

Delta Horeca biedt u de mogelijkheid, dat wanneer u binnen de tijd dat de horeca in Nederland verplicht dicht moet blijven, u 25% korting krijgt op een service contract. Daarnaast snappen wij ook dat u binnen deze tijden, liever bezuinigt in plaats van investeert. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om de betalingstermijn, eenmalig, te verlengen naar een periode van 60 dagen.

 

 Neem contact op met een van onze medewerkers