HomeProjectenDeltahoreca | Project kipsones te hellevoetsluis | Rottiserie
Projecten

Kipsones

  • " KIP'SONES IS HAANTJE DE VOORSTE IN HELLEVOETSLUIS ALS HET OM KIP GAAT "

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.


  • - Jachtkade Hellevoetsluis - 

    De naam zegt het natuurlijk al, het restaurant verkoopt kip. Kipsones wou uitsteken op het gebied van kip maken. De eerste aanbeveling die wij deden als keukenleverancier was de aanschaf van een rotisserie, want dat mag natuurlijk niet missen in een kip restaurant. De Rotisserie die het uiteindelijk werd was de "Open fire Rotisserie Wall of Flame" van het merk Ubert. Naast de prestaties die Ubert levert, was ook het design van deze kiprotisserie een grote factoor. Een oude look, met nieuwe technologie. Zo kan deze rotisserie een totaal van 30 kippen op het spit laten draaien, waardoor er ook zat ruimte is. 

     De kiprotisserie van Ubert loopt daarnaast op electriciteit, zodat het aanmaken gemakkelijk gaat en veiligheid wordt gecontroleerd door de heaters. Naast deze kiprotisserie hebben wij ook 2 Rationals aanbevolen. De opouw van twee Rational self cooking center xs op elkaar is ideaal als er niet heel veel ruimte is inde keuken en daarnaast levert het selfcookingcenter XS van raitonal de zelfde prestaties. De frituren in dit restaurant zijn van Pitco, omdat patat met kip boven aan de kaart staat. Zo zijn de Pitco frituren van uiterste kwaliteit en duurzaam. Het modellen waarmee gefrituurd wordt bij kipsones zijn de Pitco SG14RS

- weetjes -

 KWALITEITS KIP

Kip'Sones is een gezellig kip restaurant in Hellevoetsluis. De koks bereiden iedere dag op de met veel liefde verse producten, om ieder gerecht de juiste smaak te geven.  

TANTE DOOR KIP

De 100% Hollandse Kip wordt geboren in de Achterhoek in een ruime stal. Door de ramen en deuren heeft zij frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme.

100% PLANTAARDIG

De kip beschikt over vers water en gestrooide granen. De bemesting is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Het vlees is antibiotica vrij en de kip krijgt geen groeibevorderaars.