HomeProjectenDeltahoreca | Project | Kasteel Broekhuizen | Parc Broekhuizen
Projecten

Parc Broekhuizen

" Michelin Ster Houder"

 

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.


- LETS GO TO THE PARC -

Kasteel Broekhuizen te Leersum heeft sinds 1408 al vele bestemmingen gehad maar is nog nooit zo goed tot haar recht gekomen. Luxe Suites, een voltair restaurant en een groot koetshuis. In 2014 kreeg Delta Horeca de opdracht om een keuken te tekenen voor een groot ouderwets pand, omlegen door een groot bos wat een moderne look kreeg. Voor ons een geweldige ervaring.

-  Parc Broekhuizen -

In de keuken valt het op dat de apparatuur mat-zwart is. Een geweldige toevoeging aan het ontwerp van het restaurant met werkbanken, salamanders en gasfornuizen van het italiaanse merk Marone. Oog voor detail bij deze horeca keuken is niet onopmerkbaar, de hoge kranen die zijn gemaakt voor grote pannen, de weggewerkte stopcontacten in het fornuis, de in het blad verwerkte bakjes voor keukenlepels, messen en spullen en daar boven op zijn alle lades voorzien van de koel-apparatuur van adande.

Verder zijn er twee Leventi-Steamers in een spiegelende richting tegenover elkaar gezet om het optimale gebruik van de ruimte te benutten, ook deze leventi steamers in het mat-zwart. Op The Big Green Egg in de keuken wordt Dry Aged vlees gemaakt die uit de Dry-Aged kast komen. 

 

- Het koetshuys -

Naast restaurant Voltaire is er ook een party locatie op het landgoed van kasteel broekhuizen, genaamd:"Het Koetshuys". Het ontwerp van deze keuken is voor haar tijd, met de groene tegels die al in 2015 gebruikt zijn en nu hip worden in de horeca keukens. De apparatuur in deze keuken is een droom voor elke chefkok. Het grote marone fornuis voorzien van friturenbakplaten, gasfornuizen, spoelbak en een speciale hoge kraan voor de hoge pannen. Naast dit prachtige gasfornuis van marone staan twee steamers van rational op elkaar. Door de opbouw van deze twee steamers kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de ruimte en kan er van deze twee rational self cooking center 6's optimaal gebruik gemaakt worden. Naast de fornuizen en ovens is er ook een speciale blastchiller aanwezig. De Irinox blast chiller is speciaal uitgekozen, omdat irinox wordt beschouwd als het merk met een van de beste koelapparatuur op het gebied van blastchillers. De irinox blastchiller is ideaal voor het snel koelen voor het eten als er grote groepen worden verwacht. Naast deze Irinox blastchiller wordt er gewerkt met een holdingcabinet, voor de koude keuken. Deze holdingcabinet is ideaal voor desserts, dat vocht vrij en op de juiste tempratuur moet blijven. In deze keuken wordt er gewerkt met de Irinox MF 85.2 blastchiller en de Irinox N'ICE holding cabinet.

 

Geleverde producten