HomeProjectenDeltahoreca | Project | Kasteel Broekhuizen | Parc Broekhuizen
Projecten

Parc Broekhuizen

" Michelin Ster Houder"

 


- DINER AT THE PARC -

 

- LETS GO TO THE PARC -

Kasteel Broekhuizen te Leersum heeft sinds 1408 al vele bestemmingen gehad maar is nog nooit zo goed tot haar recht gekomen. Luxe Suites, een voltair restaurant en een groot koetshuis. In 2014 kreeg Delta Horeca de opdracht om een keuken te tekenen voor een groot ouderwets pand, omlegen door een groot bos wat een moderne look kreeg. Voor ons een geweldige ervaring.

- ONTWERP -

In de keuken valt het op dat de apparatuur mat-zwart is. Een geweldige toevoeging aan het ontwerp van het restaurant met werkbanken, salamanders en gasfornuizen van het italiaanse merk Marone. Het oog voor detail zijn de hoge kranen die zijn gemaakt voor grote pannen, de weggewerkte stopcontacten in het fornuis en de in het blad verwerkte bakjes voor keuken messen etc en daar boven op zijn alle lades voorzien van de koel-apparatuur van adande.

Verder zijn er twee Leventi-Steamers in een spiegelende richting tegenover elkaar gezet om het optimale gebruik van de ruimte te benutten, ook deze steamers in het mat-zwart. Op The Big Green Egg in de keuken word Dry Aged vlees gemaakt die uit de Dry-Aged kast komen. Het koetshuys dat gebruikt wordt voor events staat ook een keuken die tot in de details klopt. De keuken: Steamers van rational, Het fornuis van marone en de koelingen van irinox.