HomeWebshopVaatwastechniek VoorladersWinterhalter UC-M Voorlaad Vaatwasmachine

Winterhalter Voorlaad Vaatwasmachine UC-M

Categorie: Voorladers

Merk: Winterhalter

Model: UC-M

Artikelummer: 012V0047NL

Afmetingen (BxHxD): 600x760x657 mm

aansluitwaarde: 230V

 

Brochure UC-serie Download hier de Brochure van de  uc-serie 

Voor meer informatie over dit product gelieve contact op te nemen via:

0181-44 25 99 of verkoop@deltahoreca.nl 


Prijs excl. BTW

€6.676,00 €5.340,00

Wij zijn te bereiken via Whatsapp op +31 (0)6 - 54 99 48 76

 • Korfmaat 500x500 mm
 • Gewicht 74 Kg
 • Tank inhoud 9,5 liter 
 • Invoerhoogte 309mm
 • Inclusief zeepdoseerpomp
 • Externe zuiglanzen
 • De UC-serie is in het gebruik zuiniger: het geoptimaliseerde wasveld  reduceert het waterverbruik ten opzichte van het eerdere model met tot wel 25%.  Daardoor dalen ook de kosten van het energie- en reinigingsmiddelenverbruik, wat de totale exploitatiekosten nog verder verlaagt. En dat met perfecte wasresultaten.

  MAATWERKOPLOSSING

  Perfect aangepast aan de beschikbare ruimte en uw serviesgoed, de UC is beschikbaar in de maten S, M, L en XL. U kunt kiezen uit vier verschillende varianten: een glazen-, serviesgoed-, bestek- en bistrovaatwasmachine. Elke machine heeft tot drie standaardprogramma's en vele andere uitrustingsmogelijkheden.

  INTELLIGENT TOUCHSCREEN

  De cockpit van de UC wordt gevormd door een intelligent touchscreen. Met  eenknopsbediening. Een taalonafhankelijke gebruikersinterface met begrijpelijke pictogrammen. En met de van smartphones bekende swipebesturing. Het scherm reageert gevoelig en kan ook met handschoenen aan eenvoudig worden bediend. Het oppervlak is van glas en bijzonder robuust: we hebben het onder extreme  omstandigheden voor u getest.

  WARMTETERUGWINNING

  Intelligent energieverbruik: als optie kan elke UC-machine worden geleverd met een ingebouwde "Energy"-functie, een systeem voor warmteterugwinning uit de uitblaaslucht. Hierbij wordt de energie uit de hete stoom gebruikt om het koude toevoerwater voor te verwarmen. Dit verlaagt het energieverbruik aanzienlijk, vermindert de bedrijfskosten en zorgt dat er nauwelijks stoom ontsnapt als de machine wordt geopend