HomeWebshopApparatuur VaatwassersWinterhalter Voorlaad Vaatwasmachine UC-XL

Winterhalter Voorlaad Vaatwasmachine UC-XL

Categorie: Vaatwassers

Merk: Winterhalter

Artikelnummer: 014V0020NL 

Model: UC-XL 

Korfmaat: 500x540 mm

Afmetingen (BxHxD): 600x855x691 mm

Gewicht: 79 Kg

Tank inhoud: 9,5 liter 

Invoerhoogte: 404 mm

Inclusief: zeepdoseerpomp

Externe zuiglanzen

 

Brochure UC-serie Download hier de Brochure van de  uc-serie 

 

Voor meer informatie over dit product gelieve contact op te nemen via:

0181-44 25 99 of verkoop@deltahoreca.nl 

Prijs excl. BTW

€8.607,00

Wij zijn te bereiken via Whatsapp op +31 (0)6 - 54 99 48 76

  • Winterhalter Voorlaad Vaatwasmachine UC-XL

De UC-serie is in het gebruik zuiniger: het geoptimaliseerde wasveld  reduceert het waterverbruik ten opzichte van het eerdere model met tot wel 25%.  Daardoor dalen ook de kosten van het energie- en reinigingsmiddelenverbruik, wat de totale exploitatiekosten nog verder verlaagt. En dat met perfecte wasresultaten.

  • MAATWERKOPLOSSING

Perfect aangepast aan de beschikbare ruimte en uw serviesgoed, de UC is beschikbaar in de maten S, M, L en XL. U kunt kiezen uit vier verschillende varianten: een glazen-, serviesgoed-, bestek- en bistrovaatwasmachine. Elke machine heeft tot drie standaardprogramma's en vele andere uitrustingsmogelijkheden.

  • INTELLIGENT TOUCHSCREEN

De cockpit van de UC wordt gevormd door een intelligent touchscreen. Met  eenknopsbediening. Een taalonafhankelijke gebruikersinterface met begrijpelijke pictogrammen. En met de van smartphones bekende swipebesturing. Het scherm reageert gevoelig en kan ook met handschoenen aan eenvoudig worden bediend. Het oppervlak is van glas en bijzonder robuust: we hebben het onder extreme  omstandigheden voor u getest.

  • WARMTETERUGWINNING

Intelligent energieverbruik: als optie kan elke UC-machine worden geleverd met een ingebouwde "Energy"-functie, een systeem voor warmteterugwinning uit de uitblaaslucht. Hierbij wordt de energie uit de hete stoom gebruikt om het koude toevoerwater voor te verwarmen. Dit verlaagt het energieverbruik aanzienlijk, vermindert de bedrijfskosten en zorgt dat er nauwelijks stoom ontsnapt als de machine wordt geopend