HomeVeilingen Veiling portfolio
Veilingen

Veiling portfolio

Door de jaren heen hebben wij erg veel veilingen georganiseerd. Veilingen bestaande uit faillissementen en bedrijfsbeïndigingen maar ook veilingen in eigen beheer. Om u een impressie te geven van de door ons gehouden veilingen houden wij een portfolio bij.

Voorheen georganiseerde veilingen

Restaurant de Kleine Valk

Hotel de Wijde Landen

La Rêve Patisserie & Chocoloaterie

Caffe Esprit Amsterdam

Veilingen in eigen beheer

 

Samenwerking

Door gerichte marketing vinden wij voor uw product een eindgebruiker. Met een transparante samenwerking willen het vertrouwen geven door een inkijk te geven in de kosten, tijd en middelen die nodig zijn om uw product en/of project tot een succes te brengen. 

Alle veilingen verlopen via internet en zijn o.a. te volgen via onze website en op Troostwijk Auctions en BVA auctions. 

Delta Horeca werkt samen met marktleiders op het gebied van online veilen van goederen. Heeft u te maken met een overschot aan apparatuur, een partij goederen, faillissement of simpelweg goederen die u in de weg staan? Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van online veilingen in o.a. de horeca, productiekeukens, zuivel-industrie, bakkerij en slagerij apparatuur. 

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan hier het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.