HomeWebshopOvens en combisteamersElectrolux combisteamer skyline premium-s

Combisteamer skyline premium-S 6x 1/1 GN

Categorie: Ovens en combisteamers

Merk: Electrolux 

Artikelnummer: 229720

Model:  ECOE61T3A0

Afmeting BxDxH: 867x775x808 mm

Aansluitwaarde: 380-415 V - 11.8kw

Capiciteit: 6x1/1-40GN

 

Prijs excl. BTW

€12.249,00 €9.799,00

Wij zijn te bereiken via Whatsapp op +31 (0)6 - 54 99 48 76

  • Hoog resolutie touchpanel (instelbaar in meer dan 30 talen), kleurenblind vriendelijk. 
  • Ingebouwde stoom generator voor een exacte vochtigheidsgraad en temperatuur controle overeenkomstig de ingestelde waarden. 
  • De Lambda sensor garandeert een werkelijke vochtigheidsregeling met automatische herkenning van de hoeveelheid en het formaat van het voedsel, voor een constante kwaliteit. 
  • Droge, hete convectie cyclus (25°C - 300°C), perfect voor bereidingen met lage vochtigheid.  
  • Combi cyclus (25°C - 300°C), gecombineerde convectie warmte met stoom voor een bereiding met gecontroleerde vochtigheid, dit versnelt het kookproces en reduceert gewichtsverlies. 
  • Lage temperatuur stoom (25°C - 99°C), perfect voor sous-vide, regeneratie en delicate bereiding. Stoom (100°C), voor vis, schaaldieren en groente. Hoge temperatuur stoom (101°C - 130°C). 
  • Automatische bereiding met 9 voedselgroepen (vlees, gevogelte, vis, groenten, pasta/rijst, eieren, hartig en zoet gebak, brood, nagerecht) met meer dan 100 voorgeprogrammeerde varianten. Dankzij de automatische herkenningsfase optimaliseert de oven het bereidingsproces overeenkomstig de grootte, de hoeveelheid en het soort voedsel om tot het gewenste resultaat te komen. Realtime overzicht van de bereidingsparameters. Mogelijkheid tot aanpassing en opslag tot 70 varianten per voedselgroep. 
  • Cycli +: - Regeneratie (perfect voor banqueting op borden of verwarming op schalen) - Low Temperature Cooking (voor minimaal gewichtsverlies en maximale kwaliteit), patent US7750272B2 - Rijscyclus - EcoDelta Cooking, bereiding met de kerntemperatuursensor, met een vast ingesteld temperatuurverschil tussen de kern van het product en de ovenruimte - Sous-vide bereiding - Static Combi (bereiding zoals bij een statische oven) - Pasteurisatie van pasta - Droog cyclus (voor het drogen van fruit, groente, vlees of vis) - Food Safe Control (voor automatisch monitoren van de veiligheid van het kookproces in overeenstemming met HACCP), patent US6818865B2 - Advanced Food Safe Control (kookproces met pasteurisatie factor)  
  • Geprogrammeerde bereiding: tot 1000 recepten kunnen opgeslagen worden in het geheugen van de oven, zodat iedere keer opnieuw exact dezelfde bereiding gebruikt wordt. De recepten kunnen ingedeeld worden in 16 verschillende categorieën, voor een georganiseerde indeling. Bereiding tot 16- stappen is mogelijk.
  •  MultiTimer functie voor instelling tot 20 verschillende kooktijden voor diverse producten die gelijktijdig in de oven zijn, voor verhoogde flexibiliteit en excellente resultaten. Tot 200 MultiTimer programma's kunnen opgeslagen worden. SkyLi