Webshop

Opkoop

Welkom bij Delta Horeca, uw vertrouwde partner in de overname en opkoop van hoogwaardige horeca-apparatuur, meubilair en grootkeukenapparatuur. Met een specialisatie in het actief opkopen van bedrijfsrestaurants, horecagelegenheden, zorginstellingen, hotellerie en scheepvaart, staat Delta Horeca garant voor een vakkundige en milieubewuste aanpak, waarbij het recyclen van apparatuur en meubilair centraal staat.

 

Onze aanpak onderscheidt zich door een combinatie van expertise, eigen transportfaciliteiten en een team van gecertificeerde monteurs. Hierdoor kunnen wij uw goederen op een veilige en zorgvuldige manier een nieuw leven geven, met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

Bij Delta Horeca geloven we in transparantie en klantgerichtheid. Daarom bieden wij u advies op maat, met reële prijzen en de mogelijkheid voor zowel losse als partij overname. Onze gecertificeerde vakmensen zijn bekwaam in het uitvoeren van complexe demontageklussen, en ons eigen vervoer en transportmiddelen zorgen voor een soepele afhandeling van elke opdracht. Naast onze diensten streven we naar een bezemschone oplevering en bieden we tijdelijke pandbewaking indien nodig.

 

Wilt u uw inventaris verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier. Ontdek hoe Delta Horeca u kan helpen bij het maximaliseren van de waarde van uw horeca-activa, terwijl we samen streven naar een duurzamere toekomst.