HomeOver ons

Over ons

Wij zijn Delta Horeca 

 

Danny Hagenaar heeft in 2003 Delta Horeca opgericht met als doel de in-en verkoop van gebruikte professionele keukenapparatuur.

Door de jaren heen hebben wij een flinke groei doorgemaakt en is ons specialisme uitgebreid naar de in- en verkoop van gebruikt en nieuw professionele keukenapparatuur, keukenontwerp, de plaatsing van en service aan professionele keukens.

In 2019 hebben wij ervoor gekozen om na 16 jaar onze vertrouwde vestiging in Stellendam te verlaten en naar een groter pand met meer mogelijkheden te verhuizen, gevestigd in Oostvoorne. Vandaag de dag zijn wij nog steeds te vinden op het bedrijventerrein De Pinnepot nummer 23-25 in Oostvoorne. Op deze locatie beschikken wij over een mooie showroom waar wij onze producten uitgebreid aan onze klanten kunnen presenteren. Ook beschikken wij over een ruim magazijn, kantoor en werkplaats!

Nieuwe locatie Oostvoorne

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Het doel van Delta Horeca is simpel gezegd een tevreden klant. Dagelijks streven wij ernaar om onze klanten met een goede en snelle service te helpen en pakken wij elk project met beide handen aan! Wij hebben bewust gekozen voor een klein aantal leveranciers met een groot assortiment om zo ons doel te realiseren.

De verkoopmedewerkers van Delta Horeca adviseren u met veel passie in de benodigde capaciteiten, de routering en de prijs/kwaliteit afwegingen. Tijdens een persoonlijk gesprek worden alle wensen, behoeftes en ideeën uitgebreid besproken en zult u aansluitend een tekening en offerte ontvangen.

 

Contact  Wat doen wij?