HomeOver ons

Over ons

Wij zijn Delta Horeca 

Delta Horeca is in 2003 opgericht door Danny Hagenaar met als doel de in- en verkoop van gebruikte professionele keukenapparatuur. 

Inmiddels hebben wij een flinke groei doorgemaakt en is ons specialisme uitgebreid naar in- en verkoop van gebruikte en nieuwe apparatuur, keukenontwerp, plaatsing en service aan professionele keukens. 

Na 17 jaar lang te zijn gevestigd in Stellendam zijn wij in December 2019 verhuist naar bedrijventerein de pinnepot nummer 23-25 te Oostvoorne. Om onze toekomstvisie te kunnen realiseren hebben wij ervoor gekozen om Delta Horeca te verhuizen naar een groter pand. Wij zullen van 3000m2 naar 5250m2 bedrijfsruimte gaan, daardoor hebben wij meer ruimte voor onze showroom, kantoor en magazijn. Deze groei is mede mogelijk gemaakt door onze tevreden klanten en de nauwkeurige samenwerking met leveranciers. Wij hebben bewust gekozen voor een klein aantal leveranciers met een groot assortiment. Zo bieden wij de garantie om bij het ontstaan van een eventueel probleem, altijd een goede en snelle oplossing te kunnen verzorgen.

Bekijk hier ons nieuwe pand

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is! Dit bereiken wij door een zeer persoonlijke en flexibele samenwerking. Wij pakken ieder project, groot of klein, persoonlijk aan en delen hierin onze visie. Wij bieden de mogelijkheid om een keuken van concept tot installatie geheel op maat te realiseren. Onze verkoop medewerkers hebben veel praktische ervaring en kunnen u uitstekend adviseren in de benodigde capaciteit, de routing en prijs/kwaliteit afwegingen. In een persoonlijk gesprek worden alle wensen en ideeën besproken. Aansluitend ontvangt u een gedetailleerde offerte met tekening waarna e.e.a. bijgeschaafd wordt tot een voor beide partijen perfect ontwerp.

 Wie zijn wij?  Wat doen wij?Leer ons beter kennen     facebook