HomeVeilingen

Veilingen

 

Waarom veilen met Delta Horeca? 

Delta Horeca werkt samen met marktleiders op het gebied van online veilen van goederen. Heeft u te maken met een overschot aan apparatuur, een partij goederen, faillissement of simpelweg goederen die u in de weg staan? Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van online veilingen in o.a. de horeca, productiekeukens, zuivel-industrie, bakkerij en slagerij apparatuur. 

Door gerichte marketing vinden wij voor uw product een eindgebruiker. Met een transparante samenwerking willen het vertrouwen geven door een inkijk te geven in de kosten, tijd en middelen die nodig zijn om uw product en/of project tot een succes te brengen. 

Hoe werkt het?

1.  Ontvangst 

Als eerste gaan wij de goederen inventariseren, daarna zullen wij de waarde bepalen van de goederen. Tot slot koppelen wij deze waardenbepaling terug aan u en bij akkoord van beiden kanten, kan de opdracht worden bevestigd. 

 2. Gereedmaking

Nadat de opdracht bevestigd is, kunt u de goederen aanleveren bij Delta Horeca in Oostvoorne. Daarna worden uw goederen getaxeerd. Hierbij kunnen wij ook een minimum verkoopprijs hangen aan uw goederen. Vervolgens zullen wij alle goederen in de veiling schrijven (foto's en omschrijvig toevoegen). Zodra de veiling geschreven is en klaar is voor live gang, maken wij video's voor marketingdoeleinden. Ook word er een kijkdag georganiseerd.

3. Veiling online

Zodra de veiling online is informeren wij u wanneer de veiling sluit. Ook zullen wij u tussentijds informeren hoeveel er geboden is op uw goederen. Als het hoogste bod onder het minimum ligt aan het eind van de veiling, informeren wij u of het dan onder gunnning wilt verkopen zo niet? Dan blijft u eigenaar en kunt u ervoor kiezen om het nog één maal bij ons te veilen, zonder extra kosten.

4. Uitleveren  

Als uw product in de veiling is verkocht word dit uitgeleverd aan de kopers.                  Wij sorteren de kavels op koper, controleren alle betalingen, regelen de exportverklaringen en zijn zelf natuurlijk aanwezig bij de uitleverdag. 

5. Afhandeling

Tot slot verwerken wij de uitbetaling aan u en factureren u de opgelegde commissie die wij vragen voor de verkoop.

 

Heeft u goederen die u wilt verkopen door middel van een online veiling?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.